Acasă / EVENIMENT / Accident cu doi raniti ieri, la Bascov

Accident cu doi raniti ieri, la Bascov

Şoferul unui Logan, ce s-a grăbit să în¬toarcă maşina, în loc nepermis, a izbit violent o altă maşină, un Peugeot. Ma¬şina din urmă a ajuns cu roţile în sus. În urma impactului, două persoane ne¬vinovate au fost rănite. Pînă ce maşina răsturnată a fost ridicată şi pusă pe o platformă, coloanele de maşini au atins cîţiva kilometri.
Accidentul a avut loc ieri, la ieşirea din pasajul de acces pe DN 7, de la Piteşti spre Rîmnicu Vîlcea. Speriaţi de zgomotul produs în urma impactului, localnicii din zonă au ieşit din case, să vadă ce s-a întîmplat.

Potrivit anchetatorilor, Ion I., 60 de ani, din Bascov, ce conducea un Logan dinspre Piteşti către Rîmnicu Vîlcea, se face vinovat de producerea accidentului. Şoferul a făcut un viraj la stînga şi a lovit un Peugeot ce se deplasa regulamentar dinspre Vîlcea către Piteşti, la volanul căruia se afla Cristian N. din Vîlcea.
În urma impactului dintre cele două autoturisme, Peugeotul s-a răsturnat. Atît şoferul nevinovat, cît şi soţia acestuia, Elena N., 57 de ani, aflată pe locul mortului în maşină, au fost răniţi. Cei doi soţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Au primit ajutorul echipajului SMURD, ce a ajuns rapid la faţa locului.
Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, dar singurul vinovat este şoferul maşinii care a întors neregulamentar. Nici unul dintre şoferi nu băuse. Mai bine de o oră, traficul s-a desfăşurat cu dificultate pe DN 7.

Sursa text-curier.ro
Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

28-Februarie-Ziua-Protecției-Civile-în-România-10

Exercițiu de alarmare publică, „Miercurea sirenelor”

Miercuri, 28 februarie a.c., la nivel național, cu prilejul împlinirii a 91 de ani de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar