Acasă / EVENIMENT / Accident cu trei victime pe strada Craiovei

Accident cu trei victime pe strada Craiovei

Sâmbăta după amiaza, un echipaj cu autospeciala pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi echipajul SMURD pentru terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada Craiovei la un accident rutier cu trei victime. Echipajul pentru descarcerare a intervenit pentru degajarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 28 de ani, după care echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor medical şi l-a transportat la spital. Echipajul SMURD pentru terapie intensivă mobilă a acordat primul ajutor medical şi a transportat la spital o persoană de sex masculin în vârstă de 38 de ani.

B.C., de 22 ani, din Câmpulung, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Slatina către Piteşti, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul autoturismului şi pătrunzând pe contrasens a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de C.M., de 28 ani, din Piteşti.
Din accident a rezultat vătămarea uşoară a conducătorului auto C.M., şi a lui R.A., de 39 ani şi a A.A.I., de 24 ani, ambii din Câmpulung, pasageri în primul autoturism.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Argeş.

Foto Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar