Acasă / EVENIMENT / Accidente în zona Pârvu Roșu și Bascov

Accidente în zona Pârvu Roșu și Bascov

Accident rutier  în zona Pârvu Roșu
Accidente în zona Pârvu Roșu și Bascov (1)
Joi,dimineață un accident rutier s-a produs în zona Pârvu Roșu, în care un autoturism s-a răsturnat în afară părții carosabile. Din primele informații, nu au existat persoane încarcerate. Au intervenit pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. A fost vorba despre un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, iar în urmă impactului unul dintre acestea s-a răsturnat în afară părții carosabile, lovind un stâlp de electricitate.Din fericire, în urmă evenimentului nu au rezultat victime.La fața locului au fost asigurate măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. 
Autoturism, un autotren și o autoutilitară implicate într-un accident la Bascov
Și tot joi,alt accident rutier produs s-a produs pe raza localității Bascov,  stradă Serelor.  În urmă evenimentului era posibil să existe scurgeri de gaz. 
Au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj CBRN.În eveniment au fost implicate un autoturism, un autotren și o autoutilitară. În urmă incidentului, au fost identificate scurgeri de gaz de la autoturism, dar și scurgeri de lichide combustibile. În acest sens, salvatorii au asigurat zona până la îndepărtarea oricărui pericol.Din fericire, în urmă accidentului nu au rezultat victime.La fața locului au fost asigurate măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Programul activităților cultural artistice (3)

Programul activităților cultural artistice în perioada perioada 01 – 07 aprilie 2023

Consiliul Județean Argeș vă invită să participați la activitățile cultural – artistice organizate de către ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar