Acasă / SOCIAL / Acţiuni ale poliţiştilor în pieţe şi spaţii comerciale

Acţiuni ale poliţiştilor în pieţe şi spaţii comerciale

Poliţiştii Birourilor de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au organizat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, a evaziunii fiscale cât şi a comerţului stradal neautorizat în Piaţa Ceair, Bazarul Gh. Lazăr şi străzile adiacente ocazie cu care, în Piaţa Ceair a fost identificat C.I., de 53 ani, din Piteşti, având asupra sa cantitatea de 400 ţigarete, având timbru emis de autorităţile statului Ucraina, în valoare de 260 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 270, alin.3, raportat la art. 270, alin.1, din Legea 86/2006 Rep. şi întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.
Tot cu această ocazie, în urma acţiunilor organizate pe Str. Depozitelor, s-au ridicat în vederea confiscării 257 kg, de produse agroalimentare import, în valoare de 465 lei, pentru care administratorii a două societăţi comerciale nu au deţinut documente de provenienţă.
De asemenea în Piaţa Ceair, s-a ridicat în vederea confiscării cantitatea de 65 kg, carne de porc, în valoare de 975 lei aparţinând unei societăţi comerciale, pentru care administratorul nu deţinea documente de provenienţă.
Împotriva administratorilor celor trei societăţi a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform art. 1, lit. e, din Legea 12/1990 R, cu amenzi în valoare de 6000 lei.

Gabriela M.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar