Acasă / EVENIMENT / Acțiuni în trafic ale polițiștilor rutieri piteșteni

Acțiuni în trafic ale polițiștilor rutieri piteșteni

menținere a ordinii publice

În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere pe drumurile aflate în competență și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.În urma activităților, polițiștii au constatat 53 de abateri de la regimul rutier ce au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 10.230 de lei, fiind aplicate și măsurile complementare de reținere a 6 permise de conducere. (dintre care cinci ca urmare a consumului de alcool și una ca urmare a depășirii regimului legal de viteză).Poliţiştii Biroului Rutier Pitești continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

viteză-excesivă2

Conduceau cu viteză excesivă

În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 153 de km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 90 de km/h.
Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație.

În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 20 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe str. Șoseaua Națională din municipiul Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 de km/h.
Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație.

Depistați-de-polițiști-în-timp-ce-conduceau-sub-influența-alcoolului1

Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

În noaptea de 10 spre 11 februarie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat un bătbat de 29 de ani, din Pitești, care coducea un autoturism pe str. Horia, Cloșca și Crișan din municipiul Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

actiune birou rutier arges

Conducea un autoturism cu numere provizorii cu valabilitate expirată

În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un tânăr de 23 de ani, din Mioveni, care conducea, pe str. I.C. Brătianu din Mioveni, un autoturism cu numere provizorii, iar în urma verificărilor a rezultat că valabilitatea acestora era expirată.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

permise-de-conducere-1

Depistat de polițiști conducând fără drept

În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un tânăr de 22 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe bld. Dacia de pe raza localității de domiciliu, iar din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cuază nu figurează ca posesor de permis de conducere.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Ionut Radu si Tiberiu Dragos Oprea

Concert pop simfonic, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 7 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul pop ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar