Acasă / EVENIMENT / Activități preventive cu elevii

Activități preventive cu elevii

Activități preventive cu elevii

În perioada 11 – 12 mai, polițiștii argeșeni au continuat activitățile de informare și educare în cadrul campaniilor pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor și al personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile.
Astfel, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș și Secțiilor 1 și 2 Pitești s-au deplasat în patru unități de învățământ gimnazial și liceal din municipiu, unde au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul Campaniei „Law iS COOL!” de informare și responsabilizare pentru reducerea faptelor de violență din mediul școlar.
De asemenea, în cadrul proiectului „Educație fără violență”, polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat, alături de psihologii din cadrul DGAS.C Argeș la un liceu și o școală generală din Câmpulung, unde au prezentat aspecte juridice de interes privind răspunderea contravențională și penală a minorilor, precum şi modalități prin care pot evita contextele riscante atât în mediul școlar cât și în societate. La activități au participat aproximativ 500 de elevi și 25 de cadre didactice.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Subprefectul Neculaescu - implicat in accidentul de la Stalpeni (3)

Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

Ciprian Nicolăescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a fost implicat într-un accident rutier şi a ajuns ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar