Acasă / SOCIAL / ADRIAN MIUȚESCU: “ÎL SUSȚINEM PE LUDOVIC ORBAN, INDIFERENT CE SE VA ÎNTÂMPLA!”

ADRIAN MIUȚESCU: “ÎL SUSȚINEM PE LUDOVIC ORBAN, INDIFERENT CE SE VA ÎNTÂMPLA!”

Președintele PNL Argeș

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a declarat într-o emisiune televizată că, împreună cu echipa sa, îl susține necondiționat pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. În ceea ce privește candidatura sa, la alegerile interne ale filialei județene, Adrian Miuțescu spune că va anunța decizia pe care a luat-o la momentul potrivit.

“Pentru președinția partidului noi îl susținem pe Ludovic Orban, care este un prieten al Argeșului. Dacă nu l-am susține înseamnă că nu avem verticalitate, nu avem coloană vertebrală. Nu poți spune că nu mai mergi cu un om care te ajută, care pune pe masa Guvernului proiectele Argeșului, care a venit de o sută de ori în județ în ultimii patru ani! Adrian Miuțescu și echipa lui susțin la președinția partidului candidatura lui Ludovic Orban, indiferent ce se va întâmpla. Colegii meu au luat această decizie când eu încă eram în spital și mă bucură acest lucru. Există un grup de excluși din PNL, care au luptat împotriva intereselor partidului, prin presă, prin teritoriu… Noi nu punem însă răutatea sau răzbunarea pe primul loc, ci vrem să construim, să ducem la capăt proiectele județului.

Când am fost bolnav nici nu mai luam în discuție candidatura, eram slăbit, am pus pe primul loc sănătatea. I-am spus și președintelui, când am început activitatea în Parlament, în aprilie, că dacă mă voi simți bine mă voi gândi la această variantă. Voi anunța la momentul potrivit care este decizia mea. Sunt mândru că am reușit să formez o echipă cu o mentalitate constructivă. Sunt colegi din echipa mea care ar putea candida pentru funcția de președinte, oameni care gândesc pentru ceilalți, nu numai pentru ei”- a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Deputatul Adrian Miuțescu (2)

PREȘEDINTELE PNL ARGEȘ: “AM DEBLOCAT ȘI AM SUSȚINUT MARILE PROIECTE ALE JUDEȚULUI”

Deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, trece în revistă cele mai importante proiecte ale județului, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar