Acasă / EVENIMENT / Agresor la proces

Agresor la proces

judecată
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Piteşti, sub supravegherea procurorului, au au terminat cercetările într-un dosar penal deschis pentru infracţiunea de lovire sau alt violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Este vorba despre Andrei M. M., de 21 de ani, din municipiu, care, potrivit oamenilor legii, în jurul orei 21 a serii de 25 mai era pe strada Naum Râmniceanu din cartierul Războieni, unde s-a întâlnit cu un bărbat. Între ei a izbucnit un conflict spontan care a degenerat în acte de violenţă, context în care bărbatul am fost lovit de două ori cu pumnul în faţă. Acesta a ajuns la spital stabilindu-se că avea nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.
După administrarea probatoriului, agresorul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi depus în arestul poliţiei judeţene, apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive şi procurorul de caz l-a pus sub control judiciar pentru 60 de zile.Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Mihai Georgescu, primarul din Călineşti

Primarul îi intimidează pe cetăţeni

Pus sub control judiciar şi având interzis să intre în primărie, Mihai Georgescu, primarul din ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar