Acasă / SPORT / Amical înghețat pentru SCM Pitești

Amical înghețat pentru SCM Pitești

SCM Pitești-FC Olt Slatina 1-1 (1-0)
SCM Argeșul Pitești a disputat miercuri de la ora 12 primul amical al iernii. Alb-violeții au primit vizita divizionarei secunde FC Olt Slatina, partida desfășurându-se pe terenul sintetic de la Stadionul “Nicolae Dobrin”. Condițiile de joc nu au fost cele mai bune, gazonul fiind acoperit pe multe porțiuni de gheață. Gazdele au început mai bine partida și au reușit să marcheze în minutul 26 prin Panait, la o centrare venită din corner. Oaspeții au avut inițiativa în mitanul secund și au reușit să restailească egalitatea (min 76) prin Căpătână. Sâmbătă, piteștenii vor disputa un nou test, în deplasare, pe terenul divizionarei a treia Metaloglobus București.
Declarații după joc

Valentin Sinescu, antrenor SCM Pitești: “A fost un prim meci de pregătire cu un adversar redutabil. Sunt mulțumit de dăruirea băieților, au avut o atitudine bună în acest joc. Cred că suntem pe un drum bun. Dacă privim retrospectiv, s-au reunit în vară din scurt, au avut 30 de zile la dispoziție pentru a se acomoda. Eu însă am cu ei 33 de ședințe de pregătire și mai am în față trei săptămâni până la retur. Cred că la ora debutului vom arăta exact cum trebuie să arate o pretendentă la promovare. La SCM e foarte multă calitate, avem jucători cu experiență, care au evoluat pe prima scenă iar acest lucu se vede!”

Dan Oprescu, antrenor FC Olt: „A fost un amical înghețat. Acesta este primul nostru meci de după vacanță. Nu sunt foarte mulţumit de cum ne-am mişcat, terenul a fost înghetat, cu porţiuni multe de gheaţă, dar astea sunt condiţiile. Am întâlnit o echipă bună și cred că au prima șansă la promovare în seria lor. ”

Adrin Dragomir

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar