Acasă / SOCIAL / Argeşul se pregăteşte pentru sezonul rece

Argeşul se pregăteşte pentru sezonul rece

Având în vedere că lunile de iarnă se apropie, autorităţile argeşene au început să se pregătească, din timp pentru ce este mai rău. Astfel că, la nivelul Prefecturii Argeş a început procesul de aprovizionare cu materiale antiderapante, precum şi de licitaţie pentru utilajele de deszăpezire. Astăzi, a fost organizată o videoconferinţă susţinută la nivel naţional de Radu Stroe, Ministrul Administraţiei şi Internelor, acesta anunţând toate instituţiile prefecturale din ţară să se pregătească pentru sezonul rece.
Până în momentul de faţă, există două societăţi care au câştigat licitaţia pentru autostrada Piteşti-Bucureşti, până la kilometrul 80, însă există şi o contestaţie ce urmează a fi soluţionată.
În cadrul videoconferinţei de astăzi, Radu Stroe a anunţat că până pe data de 20 noiembrie a.c., moment în care vom intra cel mai probabil în anotimpul de iarnă, autorităţile au timp să se pregătească cu tot ce este necesar.
Prefectul de Argeş, Cristian Soare a precizat că judeţul nostru se află într-un stadiu avansat de pregătire şi urmează ca în perioada următoare să fie finalizate toate licitaţiile pentru utilajele de deszăpezire, precum şi de aprovizionare cu material antiderapant.
Cristian Toma Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar