Acasă / EVENIMENT / Au furat o maşină şi au spart două magazine

Au furat o maşină şi au spart două magazine

maşină furată

Marţi noapte, un Mercedes a fost furat din curtea unui service după care autorul/autorii au montat plcăue cu numere provizorii, au spart două magazine din care au furat ţigări şi s-au făcut nevăzuţi. Atât proprietarul mașinii, cât și patronii magazinelor și ai serviceului au alertat autoritățile care au demarat cercetările.
În dimineața zilei de 19 ianuarie, Poliția Pitești a fost sesizată 112 cu privire la faptul că, în cursul nopții de 18 spre 19 ianuarie, persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism care se afla parcat în incinta unui service auto de pe raza comunei Bradu.
Din primele verificări a rezultat că autorii ar fi montat plăcuțe cu numere provizorii pe autoturismul în cauză, care nu este înmatriculat, aflat în curtea atelierului service din comuna amintită. Ulterior, suspecţii s-ar fi deplasat pe raza aceleiași localități. La câteva sute de metri distanţă au oprit în faţa a două magazine pe care l-au spart şi au furat 1.000 pachete cu ţigări. Ambele unităţi comerciale erau prevăzute cu sisteme antiefracţie care au declanşat alarma, însă hoţii au operat extrem de repede au dispărut în noapte.
Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Oamenii legii au întocmit un cerc de suspecți, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea bunurilor sustrase.
Pe şoselele judeţului au fost instituite mai multe filtre rutiere, la momentul redactării rândurilor de față cercetările erau în plină desfășurare şi cel puţin deocamdată nici mașina nu a fost găsită, nici prejudiciul nu au fost recuperat.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Subprefectul Neculaescu - implicat in accidentul de la Stalpeni (3)

Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

Ciprian Nicolăescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a fost implicat într-un accident rutier şi a ajuns ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar