Acasă / SPORT / Au venit să îi conducă pe ultimul drum

Au venit să îi conducă pe ultimul drum

La 5 anişori, orice copilaş se gândeşte la desenele cu Scooby Doo, la felul în care Jerry îl va mai „pedepsi“ pe neastâmpăratul Tom sau la ce jocuri îi vor mai capta atenţia în următoarea zi. Numai că pentru Alexia Andreea nu va mai exista o următoare zi. Destinul a fost unul crunt pentru micuţa ce mai credea în poveşti cu zâne şi cu animăluţe fermecate şi a plecat dintre cei dragi, viaţa ei fiind încheiată de valurile Mării Negre, acolo unde a pierit şi tatăl acesteia. Ceea ce trebuia să fie un concediu de neuitat s-a transformat într-un coşmar pentru familia fostului director adjunct de la Dacia, Gheorghe Popa.
Gheorghe Popa, sfâşiat de durere
Înmormântarea celor doi a avut loc ieri la cimitirul Bisericii Sfântul Gheorghe. Toţi cei dragi au venit să îşi ia rămas bun de la Bogdan Florin Popa şi de la micuţa acestuia, Alexia Andreea. Indiferent unde priveai puteai să observi doar oameni îndureraţi, oameni care nu făceau altceva decât să se roage ca totul să fie un coşmar şi să se trezească departe de această poveste cu final tragic. Gheorghe Popa, părea desprins dintr-un alt film. Fostul director adjunct de la Dacia nu putea concepe că îşi va conduce pe ultimul drum singurul copil şi nepoţica. Acesta plângea în hohote şi făcea un drum fără sfârşit între capela Bisericii şi intrarea în biserică.
Bogdan Florin Popa era inginer la Renault România, la fabrica ce avea sediul la Bucureşti. Acesta era plecat la mare într-un concediu alături de familie, din câte se pare, din spusele celor ce se aflau la faţa locului, aceştia plecând încă de joia trecută pe litoralul românesc. Totul s-a terminat tragic, miercuri după-amiază, atunci când un val puternic a tras-o pe micuţa Andreea în apă, iar tatăl acesteia nu a mai putut să o salveze, ba mai mult, a murit şi el, la fel, din spusele celor prezenţi la faţa locului, se pare că acesta a suferit un infarct. Pe ultimul drum, Bogdan a fost condus şi de colegii lui de la Bucureşti. Aceştia au venit cu tricouri pe care era imprimată o fotografie a acestuia, iar pe spate scria: „Adio, şefu Florin“. Faptul că acesta îşi câştigase respectul şi preţuirea celor din jur a fost subliniat şi de o mică decla-raţie a unui coleg de la Bucureşti, care a afirmat: „Nu pot să spun prea multe. Vreau doar să punctez că mai întâi era om şi apoi şef. Cred că prin asta am spus totul.“
Mama, purtată pe braţe
Momente groaznice au fost trăite şi de mama fetiţei şi soţia lui Bogdan. Femeia era realmente într-un coşmar şi nu făcea altceva decât să se plimbe de la un sicriu la altul pentru a mai petrece câteva momente cu cele mai dragi persoane din viaţa ei. În momentul în care sicriul fetiţei a fost scos din capelă şi mutat pentru slujba din biserică, mama a avut parte de un nou şoc. Înainte ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Bogdan să fie scos şi el din capelă, soţia lui a ieşit din încăpere purtată pe braţe de un apropiat şi de socrul său. Aceasta era transfigurată şi abia dacă mai putea să se ţină pe picioare de durere.
Constantin Stroe a fost alături de bunul său prieten
La tristul eveniment a fost prezent şi bunul prieten al lui Gheorghe Popa şi fost colaborator în anii în care acesta era director adjunct la Dacia şi anume Constantin Stroe. Acesta a avut o prezenţă discretă, dar a fost tot timpul alături de fostul coleg de muncă şi la un moment dat a purtat chiar o discuţie cu unul dintre preoţi, probabil motivul discuţiei fiind legat de eventualul traseu urmat de cortegiul funerar.

Sursa text-http://ziartop.ro/
Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar