Acasă / EVENIMENT / Autorii unui viol în grup, trimişi în judecată

Autorii unui viol în grup, trimişi în judecată

Autorii unui viol în grup, trimişi în judecată
Nouă barbați, dintre care șapte minori, riscă ani grei de puşcărie după ce au ademenit și violat o adolescentă de 17 ani, sedusă de cel mai mic dintre ei în vârstă de 14 ani. Minora, care suferă de dizabilități, le-a povestit părinților ce a păţit, dar aceștia au sfătuit-o să păstreze tăcerea pentru a nu se face de rușine. Cea care a dat totul în vileag este bunica fetei, care a luat legătura cu şeful postului de poliţie.
Judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunea de viol şi au solicitat trimiterea în judecată a inculpaţilor.
După cum am relatat la momentul respectiv, din verificăr a rezultat căm în noaptea de 18 spre 19 martie, Marian Răzvan G., de 14 ani, din comuna Popeşti, satul Dăeşti, judeţul Vâlcea, sub pretextul că ar dori să dezvolte o relaţie de prietenie, a ademenit o adolescentă de 17 ani, din Corbeni, cu care anterior se mai întâlnise, într-o casă din comuna precizată. Profitând de faptul că fata are o anume întârziere de dezvoltare mentală, împricinatul a ameninţat-o cu acte de violenţă, fără să o agreseze însă, şi a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Ulterior, puştanul în cauză a luat-o pe fată şi a dus-o în altă locuinţă tot din Corbeni, unde victima a fost obligată să întreţină relaţii intime cu alţi patru tineri. Aceştia sunt Gheorghe Laurenţiu G., de 17 ani, Marius Gabriel T., de 16 ani, Ionuţ G., de 26 de ani, şi Iulian Vasile M., de 19 ani, toţi patru făcând parte din comunitatea de romi din Corbeni.
Bunica a sesizat un şef de post
Lăsată să plece, victima s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, dar aceştia nu au întreprins nimic de teamă că se vor face de râs în comunitate. Adolescenta a vorbit şi cu bunica sa, iar femeia, care-l cunoştea pe şeful de post dintr-o comună vecină, a pus mâna pe telefon, l-a sunat şi i-a explicat ce păţise nepoata. Omul legii i-a sesizat imediat pe judiciarişti, care a intrat pe fir şi au demarat investigaţiile.
Arestaţi preventiv
După administrarea probatoriului, cei cinci suspecţi au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarceraţi, apoi Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. tinerii au fost conduşi la Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de a fi luată o măsură preventivă, iar magistraţii au emis pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile. Ulterior, pe 25 martie, în urma continuării cercetărilor, judiciariştii au mai încătuşat trei tineri participanţi la faptă. Ei sunt Dragoş Constantin M., de 17 ani, Daniel F., de 17 ani, şi Alexandru Petrişor C., şi el de 17 ani, toţi etnici romi din Corbeni.
Acum, dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Vindeau produse falsificate

Vindeau produse falsificate

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii economice Argeş au finalizat cercetările în două dosare penale ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar