Acasă / EVENIMENT / Autorul al unor infracţiuni de înşelăciune, reţinut

Autorul al unor infracţiuni de înşelăciune, reţinut

Escroc prins dupe ce a golit buzunarele multor oameni, a fost, joi seară, reţinut de poliţiştii argeşeni. După ce testa terenul, suna la uşa oamenilor naivi, iar aceştia îl credeau pe cuvînt că vecinul lor are de primit un colet valoros, dar nu este acasă şi îl lasă la ei, dar în schimbul cîtorva sute de lei. Oamenii creduli se conformau, fiind convinşi că povestea e reală, iar vecinul o să le restituie banii daţi aşa-zisului curier.
Poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale, s-au deplasat în mun. Brăila unde au identificat pe D.M., de 43 ani, din mun. Bucureşti. Acesta era căutat întrucât se sustrăgea urmăriri penale, fiind suspect de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în 9 cauze penale, înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi.
Pe baza probelor administrate, s-a emis ordonanţă de reţinere pe o perioada de 24 ore, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, în vederea sesizări instanţei de judecată pentru eliberarea mandatului de arestare preventivă pe 29 de zile.
Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar