Acasă / EVENIMENT / Autorul crimei de la Domneşti a recunoscut fapta

Autorul crimei de la Domneşti a recunoscut fapta

Un tânăr, principalul suspect în cazul uciderii unui bărbat de 30 de ani al cărui trup neînsufleţit a fost găsit în apele râului Doamnei după două zile de la dispariţia sa, a fost încarcerat.Tânărul a recunoscut că l-a împins pe bărbat în apă, după ce acesta a avut relaţii intime cu unul dintre prietenii săi, minor.
Cadavrul din râu
„În urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a unui bărbat de 30 de ani, din localitatea Corbi, polițiștii din Curtea de Argeș au desfășurat căutări, iar în după-amiaza zilei de 17 mai cel în cauză a fost găsit, decedat, în albia râului Doamnei, pe raza localității Pietroșani.
Având în vedere că din verificările referitoare că dispariție a rezultat că, în noaptea de 14 spre 15 mai, cel în cauză ar fi avut o stare conflictuală cu mai mulți tineri, au fost identificate persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției. În prezent se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș. În seara de 17 mai, după administrarea probatoriului (…) a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de un tânăr de 19 ani, din comuna Augustin, judeţul Braşov. Urmează ca în cursul zilei de astăzi să se aprecieze asupra luării, sau, după caz, solicitării dispunerii unor măsuri preventive”, a transmis poliţia judeţeană. Este vorba despre Remus Sorin P., care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Bătut, alergat şi aruncat în apă
Din verificări a rezultat că, la sfârşitul săptămânii trecute, victima, Ion S., care se dusese în vizită la unchi din Domneşti, s-a întâlnit cu Remus Sorin P. şi cu trei prieteni ai acestuia, toţi minori, doi dintre ei în vârstă de 13 ani şi un altul de 15 ani, tot din comuna Augustin, la un bar din Domneşti, unde braşovenii lucrau ca îngrijitori de animale şi au băut până noaptea târziu. Ulterior, toţi au mers sub un pod din comună, unde bărbatul de 30 de ani, care era de altă orientare sexuală, a avut relaţii intime orale cu unul dintre puştanii de 13 ani. Între ei s-a iscat un conflict spontan generat de faptul că ar fi refuzat să aibă relaţii şi cu el, tânărul de 19 ani, s-a enervat şi l-a lovit cu palmele pe Ion S. Acesta a rupt-o la fugă, dar agresorul l-a urmărit şi în momentul când l-a prins, l-a împins în apele râului de unde victima nu a mai putut ieşi.
Daţi de gol de camerele video
Tatăl lui Ion a sesizat dispariţia fiului abia luni, poliţiştii Secţiei Rurale Domneşti au demarat căutările, iar cadavrul bărbatului, văzut de un sătean, a fost găsit în apropiere de podul Bădeşti din comuna Pietroşani.
Oamenii legii au demarat cercetările şi au refăcut traseul victimei verificând camerele de monitorizare video din Domneşti. În prima fază, în imaginile surprinse de o cameră video se vede tot grupul mergând spre pod, iar mai târziu de sub pod apar doar braşovenii. După descoperirea cadavrului, anchetatorii i-au identificat pe tinerii din Brașov și trei dintre ei au fost aduşi la audieri. Un al patrulea s-a sustras cercetărilor, dar ieri a fost şi el găsit în comuna de domiciliu şi adus pentru a fi audiat. Întrucât declaraţiile acestora erau contradictorii, anchetatorii i-au audiat separat. În cele din urmă, atât suspectul, cât şi prietenii lui, au cedat, iar Remus Sorin P. a recunoscut că l-a împins în apele râului pe Ion S. Trupul neînsufleţit al acestuia fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii, iar cercetările continuă.

UPDATE: Tânărul de 19 ani, din comuna Augustin, judetul Brașov, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar în baza probatoriului administrat până la acest moment, Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Sursa foto – ePitesti.ro

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Verificări pe linia transportului public de persoane (1)

Verificări pe linia transportului public de persoane

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., acțiuni pentru ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar