Acasă / EVENIMENT / Autorul unei tentative de furt, identificat de poliţişti

Autorul unei tentative de furt, identificat de poliţişti

Sambata seara, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă -112 a fost sesizat de dispecerul unei firme de pază cu privire la faptul că la un ATM amplasat pe raza com. Domnesti, jud. Argeş, s-a declanşat alarma.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Curtea de Arges, Secţiei de Politie Rurala Domneşti şi Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică, care au efectuat cercetări stabilind,ca autori neidentificaţi au pătruns într-un imobil nelocuit situat în com. Domneşti şi prin fortarea unei uşi de acces secundare, au forţat uşa ATM-ului montat în peretele imobilului, monitorizat de firma de paza, fără ca din interior să fie sustrase sume de bani.
A.T.M.-ul este asigurat conform cerinţelor prevăzute de HG 301/2012.
În urma activităţilor specifice desfăşurate, astăzi, autorul tentativei de furt a fost identificat de poliţişti în persoana lui P.I.M., de 33 ani, din com.Domneşti. Urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propuneri legale, în cauza fiind întocmit dosar de cercetare penală conf. art. 31 rap. la art. 228, 229 C.P.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

96a4d5e0-9ed7-4b44-9894-8fbebe9cf03e

Bărbat dispărut de la domiciliu

În seara zilei 24 februarie a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar