Acasă / EVENIMENT / Aveţi grija cât de tare calcaţi pedala de acceleraţie!

Aveţi grija cât de tare calcaţi pedala de acceleraţie!

Radare în cascadă!
Poliţia Română continuă seria acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere grave şi atrage atenţia conducătorilor auto cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie rutieră!

În perioada 26-29 iunie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii rutieri, dar şi poliţişti de ordine şi siguranţă publică, acţionează, sub coordonarea Serviciului Rutier Argeş, pe principalele artere rutiere din judeţ (drumurile naţionale, judeţene, comunale), în vederea prevenirii evenimentelor rutiere negative, dar şi pentru depistarea conducătorilor auto care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului.

În cadrul acţiunii sunt folosite sistemele de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, care vor monitoriza, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, amplasate şi în „cascadă”.

Scopul activităţilor derulate de poliţiştii rutieri îl reprezintă salvarea de vieţi, în primul rând, combaterea vitezei excesive şi cea neadaptată la condiţiile de drum, cauze principale generatoare de accidente rutiere grave.

Poliţiştii rutieri mulţumesc conducătorilor auto care conduc preventiv şi respectă regulile de circulaţie şi recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt bare metalice

Reținute de polițiști pentru furt calificat

În dimineața zilei de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar