Acasă / EVENIMENT / Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că ȚîNȚU CONSTANTIN, de 69 de ani, a plecat de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, fără a mai reveni sau a putea fi contactat.

Din verificările efectuate s-a stabilit că cel în cauză ar fi plecat în intervalul orar 18:00 – 22:30. Acesta nu a ajuns la domiciliul din Lunca Corbului, ori înapoi pe raza orașului Costești, și nu a mai avut plecări voluntare, aflându-se la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, desfășoară căutări, persoana fiind dată în atenție atât unităților de poliție din județ si a celor limitrofe, cât și structurilor cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și poliție locală.

Semnalmente: aproximativ 1.70 m înălțime, aproximativ 90 kg, păr alb, poartă barbă.

Vestimentație: Bermude de culoare maro, tricou cu dungi maro cu alb, purta papuci în picioare.

Persoanele care pot da relații cu privire la cel în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar