Acasă / EVENIMENT / Bărbat depistat că a încălcat măsura carantinării

Bărbat depistat că a încălcat măsura carantinării

În cursul zilei de 23 noiembrie, a.c., jandarmii argeșeni care se aflau în misiune în municipiul Pitești au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani care trebuia să se afle în carantină la domiciliu, ca urmare a sosirii din Germania.
Bărbatul se afla în apropierea Tribunalului Argeș, moment în care le-a atras atenția jandarmilor prin faptul că nu purta masca de protecție, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta avea dispusă asupra sa măsura carantinării la domiciliu în com. Lerești.
În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru încălcarea măsurii carantinării cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei, în același timp situația a fost comunicată DSP Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.
Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului Sars-Cov-2.

 jandarmii argeșeni-fotopress24.ro

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Suspecţi de înşelăciune reţinuţi (2)

Suspecţi de înşelăciune reţinuţi

Sub povestea unei întâmplări neobișnuite, doi bărbați din județul Vâlcea au reușit să păcălească o ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar