Acasă / EVENIMENT / Bărbat din Costesti reţinut după ce a spart un apartament,si a furat o maşina

Bărbat din Costesti reţinut după ce a spart un apartament,si a furat o maşina

Joi Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin Dispeceratul 112, de către o persoana din mun.Piteşti despre faptul că apartamentul vecinei sale, pe care îl avea în grijă , proprietara fiind plecată în străinătate, a fost spart de către autori necunoscuţi, care au sustras mai multe bunuri. Două televizoare, un laptop, îmbrăcăminte, încălţăminte, băuturi alcoolice, obiecte cosmetice şi un autoturism, aceasta e prada pe care a reuşit s-o adune, valoarea fiind de aproximativ 20.000 lei.
La faţa locului s-a deplasat grupa operativă care a efectuat cercetarea, iar în urma activităţilor desfăşurate, a fost identificat autorul în persoana lui Alexandru Valentin Stănescu, de 27 ani, din Costeşti, jud. Argeş, care prin chei potrivite a pătruns în apartament în nopţile de 05/06.08.2013 şi 07/08.08.2013, de unde a sustras bunurile, acestea fiind recuperate în proporţie de 50%.
Bărbatul în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Dus în faţa magistraţilor, aceştia au hotărât ca Stănescu să rămână în spatele gratiilor pentru următoarele 29 de zile.

Mihai Neacsu

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

96a4d5e0-9ed7-4b44-9894-8fbebe9cf03e

Bărbat dispărut de la domiciliu

În seara zilei 24 februarie a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar