Acasă / SPORT / Baschetbaliştii argeşeni, mesagerii lui Moş Nicolae

Baschetbaliştii argeşeni, mesagerii lui Moş Nicolae

Ieri, antrenorul echipei BCM Piteşti, Hristu Şapera, preparatorul fizic Rade Pavlovic şi jucătorii Marko Djurkovic, Lamonte Ulmer şi Alexandru Neguţ nu au uitat că sărbătorile de iarna reprezintă un motiv în plus pentru a dărui bucurii celor încercaţi de soartă. Astfel, în preajma sărbătorilor sfinte aceştia s-au transformat în ajutorul lui Moş Nicolae şi au mers ieri la Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu Piteşti – Structură Şcoala Numărul 2 (director Nicolae Georgescu) pentru a împărţi o rază de lumină unor micuţi cu posibilităţi materiale reduse. Nouă copii din clasa a II-a (învăţător Elisabeta Păun) au primit stilouri, caiete şi dulciuri din partea echipei de baschet BCM Piteşti. Micuţii i-au primit cu braţele deschise pe musafiri, bucurându-se de cadourile primite şi au promis că vor fi de acum înainte cei mai fideli suporteri ai echipei BCM-U Piteşti.
Copiii au spus poezii şi le-au cântat colinde invitaţilor, care, impresionaţi de sensibilitatea şi isteţimea micuţilor, au promis că vor mai reveni şi cu altă ocazie.
„E trist să nu primeşti cadouri”
„Este trist să vezi copii care nu primesc cadouri ca toţi ceilalţi. Viaţa este foarte scumpă în România, sunt mulţi oameni necăjiţi şi astăzi am dorit să aducem un mic zâmbet pe buze acestor copii nevinovaţi. Ne bucurăm că am putut face şi noi un mic gest, sper că s-au bucurat micuţii”, a spus antrenorul principal al echipei BCM Piteşti, Hristu Şapera. Acesta a mai punctat faptul că a fost cuprins de emoţii la revenirea în şcoală, dar mai ales în curtea şcolii: „Nu mă bucur atât de mult de faptul că voi intra într-o şcoală, cât de curtea şcolii, care îmi aminteşte de anii copilăriei care au fost cei mai frumoşi. Din păcate timpul este ireversibil şi viaţa îşi continuă cursul ei”.
„Vom veni şi cu altă ocazie”
Alexandru Neguţ a fost impresionat de cei mici spunându-ne că iubeşte foarte mult copiii şi că vizita la şcoală l-a făcut să simtă fiori în stomac: „Ce bine era la şcoală, în clasele primare, dar şi la liceu, nu pot uita niciodată acele vremuri. Astăzi, când i-am văzut pe aceşti micuţi, mi-am amintit de anii copilăriei, de băncile şcolii. Din fericire, la mine venea Moş Nicolae, nu a lipsit niciodată. Am avut o copilărie fericită şi le mulţumesc părinţilor pentru acest lucru. Sunt scumpi foc aceşti copii, le doresc o copilărie frumoasă de acum înainte. Vom veni şi cu altă ocazie la ei, sunt adorabili”.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar