Acasă / EVENIMENT / Băut a provocat un eveniment rutier

Băut a provocat un eveniment rutier

Conducând sub influența alcoolului, a provocat un eveniment rutier

În ziua de 5 iulie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 48 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, în timp ce se afla sub influența alcoolului, fiind implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale. Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

sofer-baut-arges-4

Depistat de polițiști conducând sub influența alcoolului, un moped neînmatriculat

În ziua de 6 iulie a.c., în jurul ori 20:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat un bărbat de 44 de ani, din Budeasa, care conducea un moped pe DJ 703K, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, prin intermediul unui dispozitiv mobil ce folosește aplicația eDac, a rezultat că vehiculul în cauză nu figura înmatriculat sau înregistrat în circulație.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Depistat conducând sub influența alcoolului

În ziua de 08 iulie a.c.,în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de …. de ani, cetățean turc, care conducea un autoturism, pe raza orașului Mioveni, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Căprioară salvată de pompierii argeșeni (1)

Topoloveni : Căprioară salvată de pompierii argeșeni

Cu puțin timp în urmă un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Topoloveni ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar