Acasă / SPORT / BCM Piteşti nu mai vrea paşi greşiţi

BCM Piteşti nu mai vrea paşi greşiţi

După eşecul din etapa trecută din deplasare în faţa echipei SCM-U Craiova, cu scorul de 60-71, jucătorii de la BCM U Piteşti vor încerca mâine seară în partida pe care o vor susţine pe propriul teren în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş să scoată maximum. Jocul va conta pentru etapa a XII-a din Liga Naţională de Baschet masculin. Partida se anunţă extrem de dificilă pentru trupa pregătită de Hristu Şapera care va încerca să-şi mai spele din păcate. Adversara piteştenilor însă este o formaţie extrem de incomodă, una dintre echipele puternice ale campionatului. Dacă piteştenii nu au tocmai un moral excelent, ei bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre oaspeţi.
Elevii lui Marcel Ţenter au un parcurs foarte bun pe plan continental
în EuroChallenge, iar zilele trecute au obţinut o victorie preţioasă în Europa, 77-72 în faţa echipei maghiare Kormed, motiv pentru care este normal să aibă moralul la maximuum. Rămâne de văzut deznodământul jocului de mâine seară din Sala Sporturilor din Trivale va fi unul fericit pentru gazde, car eau ajuns la cinci victorii şi şase înfrângeri în campionat.
În orice caz, eşecul din runda trecută suferit de argeşeni la Craiova a lăsat urme adânci, iar oficialii clubului aşteaptă încheierea primei părţi a sezonului
pentru a analiza, a trage linie şi a stabili sancţiuni pentru anumiţi jucători, al căror randament a fost cu mult sub aşteptări până acum. Dacă vor continua să joace de maniera în care au făcut-o în partida de la Craiova, elevii lui Hristu Şapera vor rata obiectivul, acela de a se clasa în primele opt echipe care duc în play-off la finele sezonului şi atunci va fi jale mare.
Conducătorii, nemulţumiţi
„Trebuie să uităm cât mai repede înfrângerea de la Craiova, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu acasă cu Gaz Metan Mediaş, o formaţie puternică, dar pe care trebuie s-o învingem obligatoriu. Vom face tot posibilul şi tot ce ţine de noi să câştigăm. Dacă vom învinge, ne vom menţine în plutonul de echipe cu şanse reale la play-off. Aşteptăm pauza compeitţională şi apoi vom face o analiză serioasă a evoluţiei fiecărui jucător în parte. Din punctul meu de vedere, cred că se impun luate nişte măsuri”, este de părere tehnicianul piteştenilor Hristu Şapera. La rândul său, directorul tehnic al BC Argeş George Ziguli a spus după eşecul de la Craiova: „Craiova era o echipă de bătut. La antrenamente, jucătorii noştri dau randament, însă, în timpul meciurilor, nu găsesc explicaţia jocurilor slabe, unii dintre ei nu au valoare. Dacă vor rata obiectivul, acela de a intra în play-off, cu certitudine îi vom sancţiona pe jucători. Totul se va întâmpla conform regulamentului de ordine interioară. Aşteptăm finalul primei părţi, după care vom trage linie”.
Etapa cu numărul 12 mai programează în weekendul ce urmează partidele: CSM Oradea – CS Concordia Chiajna, CS Energia, Energia Rovinari Târgu-Jiu – CS Farul Constanţa, Baschet Club Timişoara – SCM Universitatea Craiova, U Mobitelco BT Cluj-Napoca – Steaua CSM EximBank, CSU Asesoft Ploieşti – BC Timba Timişoara şi CSU Atlassib Sibiu – BC Mureş Târgu Mureş.
Foto: M. NEACŞU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar