Acasă / EVENIMENT / Braconieri prinși în flagrant de jandarmi

Braconieri prinși în flagrant de jandarmi

IMG-20200429-WA0021

În această după-amiază, o patrulă de jandarmerie care se afla în misiune de patrulare pe raza comunei Vedea, au depistat mai multe persoane care aveau altă îndeletnicire, având în vedere contextul actual, și anume la braconaj piscicol.
La vederea echipajului aceștia s-au urcat în mașini și au părăsit zona în grabă, fapt pentru care jandarmii i-au urmărit pe o distanță de aproximativ patru kilometri unde au reușit să oprească una dintre mașini în care se aflau doi bărbați. Celelalte persoane au fost găsite în scurt timp în comuna Vedea, fiind vorba de alți 8 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 62 ani, unul cu domiciliul în București, iar ceilalți nouă cu domiciliul în comuna Vedea, sat. Izvoru.
Pe numele bărbaților au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”pescuit cu alte unelte sau scule neautorizate.” în conformitate cu art. 64, lit. L din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, două unelte tip halău au fost ridicate în vederea confiscării, iar întreaga cantitate de pește a fost redată mediului natural.

Documentele întocmite cu această ocazie au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, cele 10 persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile Ordonanțelor Militare cu amenzi în valoare totală de 14.000 lei.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar