Acasă / SOCIAL / CAMPANIA Depinde de TINEri!

CAMPANIA Depinde de TINEri!

Asociația Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, au lansat campania Depinde de TINEri!, o campanie de combatere a şomajului în rândul tinerilor. Lansarea acestei campanii a avut loc în prezenta tuturor partenerilor şi a voluntarilor implicaţi, la sediul DJST Arges, marţi 15 octombrie 2013, la ora 14.30.
Întâlnirea a fost un prilej pentru cei prezenţi de a interacţiona, de a schimba opinii şi a pune la punct detalii organizatorice ale campaniei. La eveniment au participat reprezentanţii şcolilor din mediul rural din comunele Mălureni, Hârseşti, Drăganu, Miceşti, Teiu, precum şi de la Colegiul Naţional I.C. Brătianu şi Colegiul Naţional Alexandru Odobescu din Piteşti, Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu Argeş – Centrul Europe Direct Argeş, Asociaţia Pro Euro Dezvoltare.
Voluntarii Asociaţiei Imago Mundi au prezentat informaţii despre schimbul de tineri Youth Unemployment: Lost and Found! finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune, acţiunea 1.1. Schimburi de Tineri! din care face parte şi campania Depinde de TINEri! ce se va desfăţura între 15 octombrie – 30 noiembrie 2013.

În cadrul acestei campanii vor avea loc dezbateri, ateliere de lucru, campanii online prin care tinerii vor fi conştientizaţi asupra importanţei educaţiei, dar şi a oportunităţilor pe care le oferă voluntariatul pentru crearea unei experienţe utile la angajare.

Campania Depinde de TINEri! are dealtfel tocmai rolul de a crea un cadru de dezbatere, de a contribui la schimbarea unor mentalităţi, de a promova o atitudine constructivă şi mai activă în rândul tinerilor, asupra viitorului lor personal şi profesional.

Imagini de la activitatea din 15 octombrie 2013 sunt disponibile pe :

Facebook, lansare Campania Depinde de TINEri!

Detalii despre Asociaţia Imago Mundi şi proiectul Youth Unemployment: Lost and Found! din care face parte campania, sunt disponibile şi pe blogul asociaţiei http://initiativepro.wordpress.com/ în secţiunea specială dedicată proiectului.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Fernando Mihalache

Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar