Acasă / EVENIMENT / Carambol cu patru maşini şi doi răniţi la Ţiţeşti

Carambol cu patru maşini şi doi răniţi la Ţiţeşti

Doi oameni au fost răniţi după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un carambol care a avut loc la Ţiţeşti. Pe timpul cercetărilor traficul s-a derulat cu greutate fiind dirijat de poliţiştii prezenţi la faţa locului.
Din verificările preliminare efectuate de agenţi din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că Maria D., de 22 de ani, din Mioveni, conducea un Ford din direcția Câmpulung către Pitești. În împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, se pare că şoferiţa nu a păstrat distanţa în mers şi a lovit din spate un BMW condus în aceeași direcție de mers de Gheorghe M., de 48 de ani, din Țițești. În urma impactului extrem de violent BMW-ul a fost împins în autoturismul din fața sa, o Dacia Logan la volanull căreia se afla Gabriel D., în vârstă de 45 de ani, şi el din Țițești, care era oprit pentru efectuarea virajului la stânga.
Tot urmare a izbiturii, Loganul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a s-a tamponat cu un Volkswagen condus regulamentar din sens opus de Migai D., de 66 de ani, din Câmpulung.
Din accident, a rezultat rănirea ultimilor doi conducători auto, care au fost preluaţi de o ambulanţă SMURD şi una a serviciului judeţean şi transportați la spital.
Verificaţi cu etilotestul, s-a constatat că niciunul dintre şoferi nu consumase alcoo, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Carambol cu patru maşini -fotopress24

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu anexă gospodărească Popești

Incendiu puternic la o anexă gospodărească din comuna Popești

Pompierii de la Punctul de Lucru Izvoru, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar