Acasă / SPORT / Cea mai mare surpriză din Cupa României! Deținătoarea trofeului eliminată de CS Mioveni

Cea mai mare surpriză din Cupa României! Deținătoarea trofeului eliminată de CS Mioveni

Galben – verzii noștrii au făcut un joc foarte bun, în această seară, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, după ce au eliminat campioana en-titre a Cupei României, Astra Giurgiu.
Elevii lui Claudiu Niculescu au învins clasata pe locul 3 din Liga 1, cu scorul de 3 – 1, după ce, la pauză, galben – verzii aveau deja 2 – 1.

Primul gol al partidei a venit în minutul 17, când Marian Cristescu a profitat de o greșeală a fundașilor celor de la Mioveni și a înscris printr-un lob, deasupra lui Popescu.
Nu a durat mult și CS Mioveni a egalat după doar două minute, după ce Bogdan Stoica a înscris cu capul în poarta lui Dănuț Coman, după o lovitură liberă executată de Alin Popa.
În minutul 40, cei veniți la stadion au izbucnit în urale, după ce, Alin Popa a marcat din apropierea porții și a transformat scorul la 2 – 1, iar CS Mioveni a intrat la vestiare cu avantaj.

A doua repriză a fost una și mai bună pentru galben – verzii care s-au apropiat foarte mult de poarta lui Dănuț Coman, amenințâd plasa porții de câteva ori.
Elevii lui Dănuț Isăilă au început să atace, însă cu fiecare atac, făceau din ce în ce mai multe greșeli, de care au profitat și cei de la CS Mioveni. Timpul a început să îi preseze pe giurgiuveni, așa că Isăilă a folosit toate cele trei schimbări, incluzându-l chiar și pe Gabriel Enache, fost jucător al CS Mioveni.
Lovitura de grație a venit târziu, în minutul 90, când noul intrat, Mihai Vintilă a înscris cel de-al treilea gol al galbeni – verzilor și ultimul al partidei, scor final, 3 – 1.

Cristian Toma ( gazetademioveni.ro) / Foto Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar