Acasă / EVENIMENT / Cercetat pentru furt de componente din infrastructura feroviară

Cercetat pentru furt de componente din infrastructura feroviară

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Argeş au efectuat o percheziţie la domiciliul unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt de componente ale instalaţiilor de siguranţă şi dirijare a traficului ferovi.

Vineri 21 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Argeş au efectuat o percheziţie domiciliară în oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, pentru probarea activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de furt, din Triajul Goleşti.

În fapt, la data de 16 martie a.c., din centrala hidraulică a frânelor de cale, au fost sustras mai multe bunuri, respectiv transformatori electrici, contactori de curent şi de comandă, relee, diode şi bare din cupru.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.600 de lei.

În urma percheziţiei au fost găsite o parte din bunurile furate, în posesia bărbat de 29 de ani, iar restul de bunuri au fost ridicate de la centrele de colectare a deşeurilor feroase de pe raza localităţii.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.La acţiune au participat şi jandarmi.

Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minoră dispărută (1)

Minoră dispărută de la domiciliu

În cursul serii de 16 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au fost ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar