Acasă / SOCIAL / Cetăţenii din Mioveni obligaţi să cureţe ţurţurii şi gheaţa din faţa locuinţelor

Cetăţenii din Mioveni obligaţi să cureţe ţurţurii şi gheaţa din faţa locuinţelor

Dacă autorităţile din Mioveni s-au ocupat de degajarea maselor de zăpadă de pe carosabil, cetăţenii, dar şi agenţii economici au obligaţia de a îndepărta zăpada de pe străzile şi trotuarele din faţa locuinţelor. De asemenea, se impune şi îndepărtarea sloiurilor de gheaţă, a ţurţurilor formaţi în ultima perioadă.

Edilul oraşului Mioveni a precizat că nerespectarea acestor obligaţii duce la aprlicarea unor sancţiuni contravenţionale.

„Atât ţurţurii, cât şi zăpada şi gheaţa de pe trotuare reprezintă un real pericol pentru pietoni. Fac apel la cetăţeni să intervină de urgenţă pentru îndepărtarea ţurţurilor şi pentru degajarea trotuarelor de zăpadă şi gheaţă. Este recomandat ca zăpada şi gheaţa de pe trotuare să fie puse pe spaţiul verde sau lângă trotuar şi să nu fie aruncate pe stradă, evitându-se astfel formarea podurilor de gheaţă. Nerespectarea acestor obligaţii poate duce la amenzi pentru asociaţiile de proprietari, chiriaşi şi deţinătorii de imobile“, a precizat primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Cristian Toma / Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar