Acasă / SOCIAL / Ciobanu şi-a dat demisia de la Ape. Pendiuc a pus un om de la Balş

Ciobanu şi-a dat demisia de la Ape. Pendiuc a pus un om de la Balş

Dumitru Ciobanu şi-a dat demisia din funcţia de director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. Mai exact acesta a fost forţat să-şi dea demisia din funcţie, după ce Tudor Pendiuc a netezit drumul şi a şters uşile pe la minister, aceştia fiind în stare de orice doar să scape de Pendiuc de la uşi. Şi uite aşa ministerul a făcut tot ce se poate să-l forţeze pe Ciobanu să-şi dea demisia.
Şi nici asta nu ar fi o problemă. Numai că după o demitere urmează să pui şi un director. De toate acestea s-a ocupat moşierul Tudor Pendiuc în calitatea sa de preşedinte al PSD Argeş. Nu numai că Pendiuc a făcut plecăciuni pe la minister să-l schimbe pe pesedistul argeşean Ciobanu ci să-şi pună şi omul în locul lui. Şi ca de fiecare dată Tudor Pendiuc şi-a pus pe cine a vrut el fără să-şi consulte şi colegii din PSD Argeş. Şi de această dată a întrecut orice măsură a bunului simţ şi a unui lider de partid. Pendiuc a vrut să pună prima dată o doamnă, care este prietenă cu sora secretarei lui, Carmern, dar fata nu avea foarte multe cunoştinţe şi nici de dragul lui Pendiuc, ministerul nu a acceptat-o. Acesta a găsit o altă variantă mai proastă ca prima, şi-a pus grădinarul de la casa părintească. L-a pus în funcţie pe Ion Mutu Mazilu. Da, un necunoscut pentru argeşeni, pentru că este oltean şi nu-l cunoaşte nimeni. Mai mult, nu a avut susţinerea nimănui din Argeş decât a lui Tudor Pendiuc.

Ion Mutu, este oltean şi a fost şeful Sistemului Hidrotehnic Independent Olt. Ce îl recomandă pentru noua funcţie? Faptul că se pare că în urmă cu ceva timp a luat utilajele de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea şi a lucrat terenul, a făcut şanţuri la casa părintească a lui Tudor Pendiuc de la Balş, spun surse din interior. Şi cum Pendiuc se achită de datorii, i-a dat o funcţie în conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. Pendiuc nu s-a consultat nici de această dată cu cei din conducerea PSD Argeş. Acesta şi-a pus şefi la majoritatea instituţiilor din judeţ. Pendiuc este certat de colegi, în şedinţele PSD, acesta pare de fiecare dată că regretă, pesediştii se simt importanţi că l-au pus la punct dar sunt de fapt penibili în ochii lui Pendiuc care îşi face jocurile şi îşi pune oamenii lui în funcţii.

Sursa text :argesenii.ro
Foto – Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

cristian-nevzoreanu

Nou director de comunicare al Renault Romania

Începând de la 1 decembrie, activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar