Acasă / SOCIAL / Comercializau produse fără a deţine documente de provenienţă

Comercializau produse fără a deţine documente de provenienţă

franzele

Poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Schitu Goleşti împreună cu agenţii Posturilor de Poliţie Berevoeşti şi Godeni au desfăşurat activităţi pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul produselor de panificaţie şi agricultură.

Cu această ocazie, pe raza com. Poienarii de Muscel au fost identificaţi:

- C.D.C., de 28 ani, din com. Poienarii de Muscel, care în calitate de lucrător comercial la o societate din com. Poienarii de Muscel, sat Jugur, comercializa produse de panificaţie, respectiv 150 pâini franzelă, fără documente justificative de provenienţă. Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional conform art. 1, litera ,,e’’ din Legea 12/1990, cu amendă în valoare de 1000 lei, fiind dispusă totodată confiscarea sumei de 150 lei, reprezentând contravaloarea produselor de panificaţie comercializate, suma de bani urmând a fi predată la Direcţia Finanţelor Publice Argeş.

- S.I.C., de 30 ani, din com. Corbi, jud. Argeş, care în calitate de conducător auto şi distribuitor la o societate din com. Corbi, jud. Argeş, a distribuit produse din panificaţie, respectiv 150 pâini franzelă, fără a emite documente de provenienţă. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform art. 1, litera ,,e’’ din Legea 12/1990 cu amendă în valoare de 1000 lei.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar