Acasă / SOCIAL / Contribuţie benevolă a pompierilor argeşeni

Contribuţie benevolă a pompierilor argeşeni

Sărbătorile de iarnă reprezintă un moment magic pentru toată lumea. În această perioadă sosirea lui Moş Crăciun este, poate, evenimentul cel mai aşteptat. Dar, pentru că Moş Crăciun este foarte ocupat, câteodată mai are nevoie de puţin ajutor. Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş au vrut să-l sprijine pe Moşul în misiunea sa.
Astfel, prin contribuţia benevolă a pompierilor argeşeni, s-a colectat suma de aproximativ 1500 de lei, din care au fost achiziţionate dulciuri, suc şi alimente necesare pregătirii mesei de Crăciun, dar şi jucării pentru cei mici. Aceste produse, dar şi sume de bani, au fost oferite unei persoane în etate din Piteşti (cu ajutor social de doar 120 de lei pe lună), dar şi unor familii nevoiaşe din Ştefăneşti şi Leordeni.
Cu ajutorul pompierilor argeşeni, Moşul a ajuns şi la copiii ale caror bucurii în lumea aceasta sunt limitate, mai ales că, familia din Leodeni, cu patru copii, a fost greu încercată în această perioadă, deoarece casa în care stăteau cu chirie a fost mistuită de un incendiu.
Ne bucurăm că prin gestul nostru, am reuşit să aducem, chiar şi pentru o clipă, bucuria şi speranţa de mai bine în sufletele şi căminul celor de lângă noi.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar