Acasă / EVENIMENT / Controale în centre comerciale și zonele adiacente

Controale în centre comerciale și zonele adiacente

În zilele de 18-19.07 a.c. polițiștii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au acționat în zona Pieţei Ceair şi Piaţa En-Gross ocazie cu care au fost controlate un număr de 8 societăţi comerciale şi 5 întreprinzători particulari și au fost aplicate un număr de 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.000 lei, conf. Lg. 12/1990 Rep. art 1 lit. e . De asemenea au fost confiscată cantitatea de 394 Kg. produse agroalimentare ( piersici, varză, ardei gras, roşii, castraveţi, etc.) în valoare totală de 710 lei
Totodată au fost depistate M.E. de 39 ani din mun. Piteşti, A.F. de 30 ani din com. Mătăsaru jud. Dâmboviţa, M.S. de 29 ani din com. Ludeşti, jud. Dâmboviţa, M.L. de 34 ani din Mun. Bucuresti, L.L. de 35 ani din com. Băbana jud. Argeş, A.I.M. de 29 ani din Mun. Targoviste și D.V.C. de 26 ani din mun. Bucureşti, în timp ce se aflau în zona Podul Viilor şi str. Depozitelor, atrăgând bărbaţi în vederea practicării de raporturi sexuale contra unor sume de bani.
Persoanele au fost sancţionate contravenţional conform Lg.61/1991 cu amenzi în valoare totală de 3500 lei.
Au fost depistaţi pe str. Sf. Vineri, în zona Bisericii Sf. Vineri, T.I.L., de 30 ani şi T.I.B, de 32 ani, din mun. Piteşti , Jud. Argeş care apelau la mila publicului.
Împotriv bărbaților s-a luat măsura sancţiunii contravenţionale conform Legii 61/1991 Rep. art.2 pct. 3 cu amenzi în valoare totală de 200 lei.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar