Acasă / EVENIMENT / VIDEO – Copilul căzut de la etaj, trimis la Bucureşti

VIDEO – Copilul căzut de la etaj, trimis la Bucureşti

Copil de 4 ani căzut de la etajul 1 în Pitești, stradă Constantin Dobrogeanu Gherea în zona Alprom. Intervine un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.Este vorba de un băiat de 4 ani, acesta s-a lovit la cap în urmă căderii de la etajul 1.

Acesta a fost preluat conștient către echipajul SMURD și l-au transportat de urgență la spital.
Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

VIDEO – https://youtu.be/uWTPy8kvQhA

Update : Aşa cum v-am informat, un copil în vârstă de patru ani a căzut în această dimineaţă de la etajul I al unui bloc de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Piteşti, aflat vizavi de forma Alprom. La faţa locului au intervenit echipaje de pompieri şi ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă. La sosire, echipa medicală l-a găsit pe micuţ conştient şi după ce i-a acordat primele îngrijiri l-a transportat la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii. La scurt timp de la internare, starea copilului, care avea multiple traumatisme, în special la cap, s-a deteriorat şi a intrat în comă. În acest context, medicii piteşteni au decis transferarea la o clinică din Capitală. Stabilizat, intubat şi ventilat mecanic, micuţul a fost urcat în ambulanţa de terapie intensivă mobilă şi trimis la Spitalul Clinic de Urgenţă „Grigore Alexandrescu” Bucureşti.
Din câte se pare, lăsat nesupravegheat, copilul, care era vacasă cu mama sa, s-ar fi aplecat pe fereastra de la domitor şi a căzut de la etaj. Deocamdată nu se ştie dacă el a deschis, ori fereastra a fost lăsată deschisă de mama sa. Când s-a prăbuşit în grădina din faţa blocului, a fost văzut de o vecină care i-a sărit imediat în ajutor (copilul i-ar fi zis femeii că îl doare mâna), apoi a anunţat-o pe mama micuţului care a sunat la 112. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor Secţiei 2 care efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

 

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar