Acasă / SPORT / Cros de Zilele Piteștiului în Parcul Lunca Argeşului

Cros de Zilele Piteștiului în Parcul Lunca Argeşului

După ce apa de ploaie care l-a transformat în lac pentru câteva zile s-a retras, Parcul Lunca Argeşului a redevenit loc numai bun pentru competiții sportive. Pe o vreme superbă, cu soare și 17 grade Celsius în termometre, aici s-a desfăşurat astăzi „Crosul municipiului”. La concursul ocazionat de Zilele Piteștiului au participat 173 de persoane, de toate vârstele.

Vedete au fost o fetiţă, Bianca Maria Pană, şi un băiețel, Răzvan Tibireaţă – cei mai tineri participanţi. Fetița are doar 1 an şi 7 luni, iar băiețelul, 2 ani şi 7 luni. Ajutaţi de părinţi, micuții au “alergat” și ei. Nu au lipsit nici persoanele de vârsta a treia: Ion Brânaru, de 80 de ani, și Aurică Toma, de 75 de ani. “Ne bucurăm că participăm pe lângă aceşti copii! Vrem să fim un model pentru ei, vrem să le arătăm că și la o vârstă înaintată se poate face sport!”, au afirmat cei doi pentru ePitești. „Cu sprijinul vremii, am avut 173 de participanţi, cu vârste de la 1 an şi 7 luni până la 80 de ani, lucru care spune multe despre ce înseamnă mişcarea pentru piteșteni!”, ne-a declarat directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș, Adrian Bughiu.
Crosul a fost organizat de DJST, Primărie, Asociaţia Judeţeană de Atletism, Inspectoratul Şcolar şi Sport Club Municipal Piteşti.

Sursa text :epitesti.ro Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar