Acasă / SPORT / CSM Pitești, campioană națională la judo!

CSM Pitești, campioană națională la judo!

Week-end-ul trecut, Brașovul a fost gazda finalei Campionatului Național de Judo Under 14. La această competiție la care au fost prezenți cei mai buni sportivi din țară, CSM Pitești a fost reprezentat de 8 judoka.

La finalul competiției, sportivii de la clubul din Ștrand și-au trecut în cont 7 medalii, dintre care 4 de aur, 1 de argint și 2 de bronz. Astfel, medalia de aur a fost obținută de Patricia Staicu (categoria 48 kg), Sara Diaconu (categoria 52 kg), Andrei Stan (categoria 42 kg) și Răzvan Gărăgău (categoria 66 kg). Medalia de argint a revenit sportivului Mario Păuna(categoria 42 kg), iar bronzul a fost adjudecat de Patricia Olteanu(categoria 52 kg) și Maria Ene(categoria +63 kg). În urma acestor rezultate, CSM Pitești a terminat pe locul 1 în clasamentul pe cluburi, podiumul fiind completat de CSM Miercurea Ciuc și CSS Miercurea Ciuc. Sportivii legitimați la clubul din Ștrand sunt pregătiți de antrenorii Valentin Ioniță, Alina Cheru și Cornel Pălărie. Aceste rezultate confirmă încă o dată faptul că școala piteșteană de judo este una dintre cele mai bune din țară, CSM Pitești având medaliați la concursurile interne și internaționale la toate categoriile de vârstă.

SURSA VIDEO – FEDERATIA ROMANA DE JUDO

LPS Pitești, pe podium la Under 12
Tot la Brașov, și tot la sfârșitul săptămânii trecute, s-a desfășurat și Campionatul Național de Judo Under 12. La acest concurs, Liceul cu Program Sportiv Viitorul Pitești a obținut o medalie de bronz prin Alexia Puricel, la categoria 36 kg. Sportiva este pregătită de profesorul Nicușor Bădîrcea.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Deschidere oficială Cupa Liceelor (1)

Deschidere oficială Cupa Liceelor – Viitori Campioni, Pitești și Costești

Joi, la Baza Sportivă „Aripi”, a avut loc deschiderea oficială a competiției la fotbal masculin ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar