Acasă / SPORT / Cupa Municipiului câştigată de CSM Piteşti

Cupa Municipiului câştigată de CSM Piteşti

Lacul de acumulare Tudor Vladimirescu a găzduit sâmbătă Cupa Municiului la kaiac-canoe, competiţie organizată de CSM Piteşti cu ocazia Zilelor Piteştiului. Întrecerea a adunat la start peste 100 de sportivi de la cluburile CSS Caracal, CSM Călăraşi, CSMS Dăbuleni, CSM Hunedoara, AS Bascov şi CSM Piteşti.
Competiţia a fost câştigată de sportivii de la CSM Piteşti care au fost urmaţi în clamentul pe cluburi de CSS Caracal şi CSM Călăraşi. Sportivii pregătiţi de antrenorii Gheorghe Din şi Agoston Siposs şi-au trecut în cont 14 medalii dintre care 6 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz. Performerii acestei întreceri au fost Alexandru Cioboată(kaiac 1), Eduard Sandu(canoe 1), Dan Onete(canoe juniori 1şi 2), Cristian Mihai(canoe tineret), Dan şi Gheorghe Onete(canoe 2 juniori) şi Geani Mărculescu şi Cristian Nicolescu(kaiac 2-juniori 2). Festivitatea de premiere a fost oficiată de preşedintele Federaţiei Române de Kaiac Canoe, Ion Bîllădeanu, directorul CSN Bascov, Georgiu Gingăraş, fost ministru al sportului, directorul Apelor Argeş Vedea, Dumitru Ciobanu, directorul SCM Piteşti, Gheorghe Dinu şi adjunctul DJST Argeş, Adrian Bughiu. Cei doi antrenori de la clubul din Ştrand sânt mulţumiţi de ce au realizat elevii lor:

„Concursul a fost bun pentru că au participat mai mulţi sportivi decât preconizam noi. Este bine că vin şi alţi tineri din urmă. O surpriză plăcută a reprezentat şi clului AS Bascov la care antrenor este George Ghiţulescu, fost elev de-al nostru. Au luat şi ei medalii deşi au copii născuţi în 2001. Este bine că a mai apărut încă un club în Argeş pentru că unde este concurenţă este şi progres” au declarat Gheorghe Din şi Agoston Siposs.

Vară bogată în competiţii

Întrecerea de pe lacul Tudor Vladimirescu nu este ultima întrecere la care vor participa sportivii argeşeni în perioada următoare. Săptămîna viitoare pe lacul Bascov va avea loc o Regată Internaţională iar în perioada 7-8 iunie, sportivii de la CSM Piteşti vor fi prezenţi la Regata Internaţională Orşova. Între 20-22 iunie piteştenii vor lua startul la o competiţie la Hunedoara iar pe 12 iulie la Cupa Bucureşti. Aceste întreceri sînt teste importante de verificare înaintea Campionatului Naţional pentru juniori I, II şi cadeţi de la Bascov din perioada 31 iulie-3 august.

Marius D. Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar