Acasă / SOCIAL / Dacia sărbătorește şi anul acesta Ziua Națională a Franței, sâmbătă, 12 iulie, la Mioveni

Dacia sărbătorește şi anul acesta Ziua Națională a Franței, sâmbătă, 12 iulie, la Mioveni

Aşa cum şi-a obişnuit fanii şi angajaţii, Dacia sărbătorește şi anul acesta Ziua Națională a Franței, sâmbătă, 12 iulie, la Mioveni. Sărbătoarea este de două ori mai importantă anul acesta, pentru că uzinele de la Colibași împlinesc 15 ani de la preluarea mărcii româneşti de către constructorul auto francez Renault și 10 ani de la lansarea pe piață a modelului de succes, Dacia Logan.

Chiar dacă acest concert a devenit o tradiție pentru Mioveni, anul acesta nu lipsesc premierele și noutățile. Una dintre premiere este implicarea în program a talentelor locale. Pe scena amplasată în fața Casei de Cultură a Sindicatelor vor urca de la ora 18.30 membrii trupei Zen, un grup de muzicieni din Mioveni, adolescenți, care sunt pregătiți la Centrul Cultural Mioveni de profesorul Hamar Levente, în cadrul clubului de chitară. Ei vor susține un recital care va cuprinde cover-uri ale unor cunoscute melodii pop și rock.
Recitalul trupei Zen va fi urmat de reprezentații ale copiilor din trupa de teatru „Clubul veseliei”, coordonați de profesorul Ionuț Vlad, la rândul său cadru didactic al Centrului Cultural Mioveni. De la ora 19.30, copiii sunt aşteptaţi tot pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor la un program special creat pentru ei. Actori în costume inspirate de personaje de poveste îi vor picta pe feţe, le vor face figurine din baloane şi îi vor implica în diferite jocuri şi concursuri. Programul dedicat celor mai tineri fani ai Dacia se va încheia la 20.30.
În jurul orei 21.00, vor urca pe scenă Alexandra Ungureanu & Crush, iar în partea a doua a concertului, publicul va putea cânta și dansa alături de CRBL.

Concertul este organizat cu sprijinul Primăriei Mioveni, al Consiliului Local Mioveni şi al Centrului Cultural Mioveni şi are ca parteneri media Radio 21, Şapte seri şi Absolut tv. Tradiţia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia la Mioveni cu ocazia Zilei Franţei a fost iniţiată în 2006, cu un concert susţinut deŞtefan Bănică Jr., şi a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008), Aurelian Temişan, Daniel Iordachioaieşi formaţia O-la-la (2009), Direcţia 5 (2010) şi Bere gratis şi Fly Project (2011), Hara și Andreea Bălan(2012), Smiley (2013).

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Madalin Voicu Jr si Paula Seling

Paula Seling, invitată la Conferințele Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești organizează vineri, 23 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar