Acasă / EVENIMENT / Dănuţ Dinu : „Valerică Nicolae să-şi dea demisia”

Dănuţ Dinu : „Valerică Nicolae să-şi dea demisia”

Dănuţ Dinu Valerică Nicolae să-şi dea demisia
Implicat în scandalul „Mită la Primăria Mioveni” care a zguduit scena politică argeşeană soldat cu arestarea primarului Ion Geogescu pentru trafic de influenţă, Valerică Nicolae, directorul Poliţiei Locale Piteşti, care făcut denunţul, este de negăsit. Din câte am aflat, acesta şi-a luat concediu de odihnă, însă există voci care susţin că directorul Nicolae şi-ar pregăti retragere de la conducerea poliţiei locale piteştene. Nu prin pensionare, ci prin transfer la una dintre societăţile comerciale aflate în subordinea Consiliului Local Piteşti. Rămâne de văzut care va fi evoluţia viitoare a acestuia.

Valerică Nicolae, directorul Poliţiei Locale Piteşti (1)Valerică Nicolae, directorul Poliţiei Locale Piteşti (2)
Până atunci însă un lucru este cert: în şedinţa Consiliului Local de săptămâna trecută s-a cerut demisia din funcţie a şefului poliţiei locale. Solicitarea a fost făcută de Dănuţ Dinu (fost purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş până în momentul pensionării, n.n.), consilier local PMP, care a declarat: „Valerică Nicolae să-și dea demisia! Cred că sunt în asentimentul majorității colegilor mei, cei cu care am discutat au fost de acord cu mine să cerem, eu personal cer, și ceilalți cred că sunt de acord cu mine, să cerem demisia domnului Valerică Nicolae, șeful Poliției Locale, care nu mai reprezintă, pentru cetățenii municipiului Pitești și pentru noi, un factor de moralitate și credibilitate”.
Vă reamintim că, suspendat din funcţia de consilier local după ce partidul pe listele căruia a candidat la alegerile din 2020 i-a retras sprijinul politic, Dănuţ Dinu s-a adresat instanţei de judecată. După opt luni de procese, a câştigat, a fost repus în drepturi şi a revenit în Consiliul Local Piteşti.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar