Acasă / SOCIAL / Deaconu PP-DD: “Guvernului Ponta nu îi pasă de români”

Deaconu PP-DD: “Guvernului Ponta nu îi pasă de români”

Ultimele evenimente economice, prin care România este silită să treacă din vina Guvernului Ponta, îi determină pe români să creadă că au fost minţiţi din nou. Deputatul PP-DD, Mihai Deaconu a declarat că acţiunile lui Ponta şi întregului Guvern nu fac altceva decât să îi scoată în stradă pe doctori, pe profesori şi chiar şi pe studenţi şi elevi şi să dovedească faptul că Guvernul USL este incapabil să găsească soluţii pentru economie.
Deaconu a precizat că salariile cadrelor didactice întârzie să apară, lucru de neacceptat, întrucât USL a promis chiar mărirea salariilor.
“Se apropie sărbătorile de iarnă, iar oamenii au nevoi. Doctorii intră în grevă, studenţii şi elevii protestează, iar profesorii sunt nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile, asta după ce că nici nu au fost mărite, aşa cum s-a promis. Guvernul Ponta nu este capabil să găsească nicio soluţie pentru economia ţării” a precizat Mihai Deaconu.
Cristian Toma

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar