Acasă / EVENIMENT / Deputatul Adrian Miuțescu : „Vom monitoriza în continuare care este stadiul lucrărilor”

Deputatul Adrian Miuțescu : „Vom monitoriza în continuare care este stadiul lucrărilor”

tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

Deputatul Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului Forța Dreptei, atrăgea încă din martie atenția ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, printr-o interpelare, despre faptul că ritmul lucrărilor la tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș s-a redus considerabil, solicitând explicații în acest sens.

“Mă bucur că semnalul meu de alarmă a fost auzit, iar ministrul Transporturilor a fost joi pe șantierul autostrăzii, la Bascov-Budeasa. Ministrul Grindeanu a dorit să vadă cum decurg lucrările și a discutat la fața locului cu constructorii. Noi, cei din Forța Dreptei, vom monitoriza în continuare care este stadiul lucrărilor și, la nevoie, vom reveni cu interpelări, pentru ca cel mai important obiectiv de infrastructură din Argeș să devină realitate la termenul stabilit.
Secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești, face parte din viitoarea autostradă Sibiu-Pitești (A1). Pentru cei 30,35 km din această autostradă a fost semnat contractul de execuție în urmă cu doi ani, la Pitești, între CNAIR și firma italiană ASTALDI, în prezența premierului de atunci, Ludovic Orban. Am participat la eveniment și sper ca termenul de execuție (2025) asumat atunci să fie respectat de constructor, pentru ca argeșenii și nu numai să poată călători în siguranță”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu.
De asemenea, tot pentru siguranța și confortul șoferilor, deputatul Adrian Miuțescu a dat din martie un vot favorabil în Comisia pentru Industrii și Servicii și în plen pentru modificarea Codului Rutier, în sensul creșterii vitezei maxime permise pe drumurile expres, de la 100 km/h la 120 km/h. Joi președintele țării a promulgat legea care modifică limitele de viteză, argeșenii urmând să fie printre primii beneficiari ai ei. Și asta deoarece primul sector de drum expres din România, care face parte din DX12 Pitești-Craiova, a fost dat în folosință luna trecută.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Subprefectul Neculaescu - implicat in accidentul de la Stalpeni (3)

Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

Ciprian Nicolăescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a fost implicat într-un accident rutier şi a ajuns ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar