Acasă / EVENIMENT / Detalii incredibile în cazul copilului care s-a împuşcat în cap

Detalii incredibile în cazul copilului care s-a împuşcat în cap

Un copil de 15 ani din Argeş s-a împuşcat în cap cu arma tatălui. Medicii spun că accidentul a avut loc luni seara, la ora 23.00, iar adolescentul a fost dus la spital abia marţi dimineaţă la ora 5.00. Băiatul care s-a împuşcat în cap cu arma neletală cu aer comprimat a tatălui său a fost operat, iar medicii i-au extras mai multe alice.

Adolescentul care s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său a fost operat de urgenţă, iar intervenţia a durat mai bine de oră.
„Diagnosticul este de plagă cranio-cerebrală. Copilul a fost adus la spitalul de pediatrie unde în urma investigaţiilor şi radiografiilor s-au constatat anumite corpuri metalice la nivelul extremităţii cefalice”, a declarat medicul Mihai Popescu, şeful secţiei Neurochirurgie de la Spitalul Judeţean Argeş.

Tatăl băiatului a refuzat să comenteze incidentul
„Din primele cercetari efectuate s-a stabilit faptul că băiatul de 15 ani ar fi folosit arma neletală cu aer comprimat a tatălui său, fără cunoştinţa acestuia, în timp ce tatăl său era plecat de la domiciliu. Băiatul a fost găsit de către tatăl său şi transportat la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Poliţia Argeş, Mădălina Bălănescu.

Anchetatorii vor stabili modul în care băiatul a avut acces la armă şi împrejurările în care a fost rănit.
Sursa :argesenii.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck

Protocol de înfrăţire

Duminică, Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck, sens în care o delegație avându-l ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar