Acasă / EVENIMENT / Detalii incredibile în cazul copilului care s-a împuşcat în cap

Detalii incredibile în cazul copilului care s-a împuşcat în cap

Un copil de 15 ani din Argeş s-a împuşcat în cap cu arma tatălui. Medicii spun că accidentul a avut loc luni seara, la ora 23.00, iar adolescentul a fost dus la spital abia marţi dimineaţă la ora 5.00. Băiatul care s-a împuşcat în cap cu arma neletală cu aer comprimat a tatălui său a fost operat, iar medicii i-au extras mai multe alice.

Adolescentul care s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său a fost operat de urgenţă, iar intervenţia a durat mai bine de oră.
„Diagnosticul este de plagă cranio-cerebrală. Copilul a fost adus la spitalul de pediatrie unde în urma investigaţiilor şi radiografiilor s-au constatat anumite corpuri metalice la nivelul extremităţii cefalice”, a declarat medicul Mihai Popescu, şeful secţiei Neurochirurgie de la Spitalul Judeţean Argeş.

Tatăl băiatului a refuzat să comenteze incidentul
„Din primele cercetari efectuate s-a stabilit faptul că băiatul de 15 ani ar fi folosit arma neletală cu aer comprimat a tatălui său, fără cunoştinţa acestuia, în timp ce tatăl său era plecat de la domiciliu. Băiatul a fost găsit de către tatăl său şi transportat la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Poliţia Argeş, Mădălina Bălănescu.

Anchetatorii vor stabili modul în care băiatul a avut acces la armă şi împrejurările în care a fost rănit.
Sursa :argesenii.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt bare metalice

Reținute de polițiști pentru furt calificat

În dimineața zilei de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar