Acasă / EVENIMENT / Din cauza vitezei au rămas pietoni

Din cauza vitezei au rămas pietoni

pistol_radar-fotopress24-2
În ultimele două zile, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate,au fost aplicate 211 de amenzi în valoare de peste 60.000 de lei şi au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 29 permise de conducere.
Printre cei dpistaţi de radar că circulau cu viteză peste limita legală prin localitate se află Mihai D., de 65 de ani, din Bucureşti, care circula cu un Peugeot prin Stâlpeni cu 120 km/h, Dorin P., de 42 de ani, din Moşoaia, care conducea o Toyota prin Mihăeşti având 129 km/h, Mihai L., de 70 de ani, din Poienarii de Muscel, care circula cu un Ford Transit pe Şoseaua Naţională din Câmpulung cu 124 km/h, Ionuţ G., de 21 de ani, din Bughea de Sus, care conducea pe raza comunei Mihăeşti o Skoda Rapid având viteza de 114 km/h. Toţi cei în cauză au fost amendaţi cu câte 1.305 lei, iar permisele de conducere le-au fost reţinute în vederea suspendării pentru 90 de zile.
„Viteza are un rol determinant în majoritatea evenimentelor rutiere, fapt pentru care vă recomandăm să respectați întotdeauna limitele legale și să adoptați o conduită preventivă în trafic. O viteză de deplasare mai mică poate face posibilă evitarea producerii sau cel puțin limitarea consecințelor unui eveniment rutier şi nu uitați că puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și pe ceilalți ocupanți ai autovehiculului cu care vă deplasați, precum și pe ceilalți participanți la trafic”, transmite poliţia judeţeană.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Vindeau produse falsificate

Vindeau produse falsificate

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii economice Argeş au finalizat cercetările în două dosare penale ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar