Acasă / SOCIAL / DJST Arges a desfăşurat proiectul Şcoala de vară

DJST Arges a desfăşurat proiectul Şcoala de vară

În perioada iulie – august a.c., în cadrul Centrului de tineret Pitesti de la Sala Sportului, DJST Arges a desfăşurat proiectul Şcoala de vară, care a avut ca scop îmbunătăţirea nivelului de educaţie a tinerilor.

Activităţile desfăşurate – traininguri de formare, ateliere hand-made, cursuri tematice, jocuri sportive etc. au fost gratuite pentru toţi participanţii, aproximativ 250 de copii şi tineri, realizate cu sprijinul voluntarilor cu care colaborăm si graţie partenerilor care ne-au pus la dispozitie diverse resurse pentru desfasurarea activităţilor: Centrul Europe Direct Argeş, AIESEC Piteşti, Colegiul Naţional I.C. Brătianu, Liceul de Artă Dinu Lipatti, Complexul de tip familial Dumbrava Minunată.
Anul acesta am beneficiat de prezenţa a 3 voluntari internaţionali AIESEC, care s-au implicat în creşterea vizibilităţii DJST Arges şi instruirea voluntarilor interesati de formare imagine instituţională: au fost concepute afişe, pliante, un cont nou de facebook, iar la finalul proiectului este programat a se desfăşura flashmobul „Mişcare pentru sănătate”.
Flashmobul realizat cu sprijinul Primăriei Piteşti va avea loc joi, 21 august, orele 19.00 pe platoul din Piaţa Primăriei, prilej cu care vor fi distribuite pliante informative cu prezentarea Centrului de tineret Pitesti.

Gabriela M

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar