Acasă / EVENIMENT / Dosare penale pentru un grup de suporteri

Dosare penale pentru un grup de suporteri

Duminica dupa –amiaza, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată, cu privire la faptul că, un grup de suporteri ai unei echipe de fotbal, au lovit mai multe persoane şi au distrus bunuri atât din parcarea cât şi din interiorul complexului comercial.
La faţa locului au intervenit poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, Serviciului pentru Acţiuni Speciale IPJ Arges şi jandarmi din cadrul IJJ Arges, care au aplanat starea conflictuală.
Suporterii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, iar în urma cercetărilor au fost întocmite 3 dosare penale pentru 12 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violente, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 371, art. 253 şi art. 193 din C.P. şi se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale ce se impun.
Au fost sancţionate contravenţional 41 persoane pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de Legea 61/1991 R, cu amenzi în valoare de 16.400 lei.
De asemenea 30 de persoane au fost amprentate şi fotografiate.
Dupa cercetări autocarul cu suporteri a fost condus de politiştii din cadrul IPJ Arges şi jandarmii din cadrul IJJ Arges până la limita cu judeţul Dâmbovita pentru a fi preluat de către jandarmii din cadrul IJJ Dambovita.

Mihaela M.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar