Acasă / SPORT / După medalii, la Belgrad

După medalii, la Belgrad

La finele acestei săptămâni cei mai buni sportivi ai secţiei de înot de la CSM Piteşti vor participa la Concursul Ţărilor Central Europene de nataţie. Competiţia va avea loc în Serbia şi reuneşte la start „crema” înotătorilor din sud-estul Europei.
De la CSM Piteşti vor participa cinci sportivi (Robert Glinţă, Bogdan Scarlat, Sabrina Scărlătescu, Andreea Nae şi Alexandru Militaru), aceştia fiind însoţiţi de antrenorul Viorel Ciobanu. Dintre aceştia, Robert Glinţă a plecat spre Serbia direct de la Baia-Mare, acolo unde s-a pregătit în ultimul timp.
Iuliu Berca, antrenorul coordonator al secţiei de nataţie de la CSM Piteşti, nu a plecat cu sportivii la concurs, însă le va ţine pumnii în speranţa că aceştia vor urca pe podium, după cum ne-a declarat ieri: „Este obligatoriu să luăm medalii, mai ales că îi avem pe Robert Glinţă şi Bogdan Scarlat, doi sportivi care au confirmat din plin pe plan internaţional. Dar şi ceilalţi sunt foarte bine pregătiţi, având şanse mari la medalii. În primul rând ne interesează să scoată timpi foarte buni, iar după aceea podiumul”.
Concurează şi la Bacău
Sportivii de la CSM Piteşti sunt angrenaţi în mai multe competiţii de nataţie în acest sfârşit de săptămână. În afară de cei cinci înotători plecaţi la Belgrad, de ieri şi până duminică, la Bacău se va desfăşura Campionatul Naţional de semifond, rezervat juniorilor II. La această competiţie, argeşenii vor fi reprezentaţi de 20 de sportivi, obiectivul fiind obţinerea a 4-5 medalii. Toţi sportivii vor fi nevoiţi să înoate doar pe distanţele de 100 şi 400 m, la toate stilurile.

MC

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar