Acasă / SPORT / Echipa FC Argeş Volei are viitor

Echipa FC Argeş Volei are viitor

FC Argeş Volei va evolua în sezonul următor în Divizia A2, iar obiectivul echipei este promovarea în eşalonul de elită al voleiului feminin românesc.

Voleibalistele alb-violete au reluat pregătirea la mijlocul acestei luni, când au aflat şi cine le va pregăti în viitorul sezon. Astfel, echipa FC Argeş Volei are un nou antrenor principal, în persoana lui Bogdan Paul. Acesta revine la Piteşti după ce a condus pe Agroland Timişoara, Swietelsky-Békéscsaba, echipă alături de care a evoluat în semifinalele CEV Cup, dar şi pe CSU Belor Galaţi.

În afară de numirea lui Paul Bogdan în funcţia de antrenor principal al echipei de volei feminin, conducerea clubulu s-au gândit să întărească şi compartimentul administrativ. Astfel, Roxana Davidescu se va ocupa de partea administrativă, urmând să ocupe funcţiile de antrenor secund şi team-manager. Staff-ul îi mai are în componenţă pe Bogdan Vâlcu, preparator fizic, şi Andrei Costea, kinetoterapeut care a mai lucrat la Piteşti alături de antrenorul Bogdan Paul.

„Nu este nicio ruşine”

Dragoş Şerban, directorul clubului FC Argeş, şi antrenorul Bogdan Paul au vorbit într-o conferinţă de presă despre planurile de viitor ale grupării argeşene.

”Este o plăcere pentru mine să revin la echipă după toţi aceşti ani în familia FC Argeş, mă bucur că am marşat la acest proiect, mi-a plăcut modul cum a fost gândit şi consider că poate fi un moment pentru revigorarea acestei discipline, una cu tradiţie în judeţ şi cu rezultate bune în trecut. Am găsit înţelegere la capitolul logistică şi administrativ, un aspect important pentru orice grupare. Nu este nicio ruşine dacă pornim la drum din A2, în felul acesta se construieşte un proiect sănătos. În altă ordine de idei, am renunţat la ideea de a mai face un cantonament, pentru că nu am fi avut toate jucătoarele din lot la dispoziţie, mai ales că avem condiţii bune şi în Piteşti. Echipa noastră a primit o invitaţie pentru a se pregăti alături de echipa naţională de volei junioare, după care vor urma şi meciuri de pregătire cu formaţii de prima ligă. Lotul va fi constituit din jucătoare românce, fie că sunt localnice sau din ţară, dar vom aduce şi două jucătoare de peste hotare; numeric nu putem întocmi un lot doar cu jucătoare din ţară”, a punctat principal argeşean..

Foto – FC Argeş Volei

FC Argeş Volei

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Dinamo - FC Argeș 0-2(0-1) (9)

Trei puncte de aur și două eurogoluri în ”Ștefan cel Mare”!

Dinamo – FC Argeș 0-2(0-1) A marcat: Tănase(min.10, 62) FC Argeș a obținut a doua ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar