Acasă / SOCIAL / Fără manele la slujba Adormirii Maicii Domnului de la Curtea de Argeş

Fără manele la slujba Adormirii Maicii Domnului de la Curtea de Argeş

Prefectul de Argeş, Cristian Soare a făcut public faptul că, pentru slujba Adormirii Maicii Domnului, pe data de 15 august, de la Mănăstirea Curtea de Argeş, Instituţia Prefectului a luat măsuri pentru ca această slujbă să se desfăşoare în condiţii optime şi să nu fie perturbată de “grătaragii” şi manelişti.
Cristian Soare a afirmat că în fiecare an, Argeşul şi-a câştigat o reputaţie proastă din cauza faptului că cei care asistau la slujbă erau deranjaţi de cei care veneau în alt scop, adică pentru grătare şi cu muzica dată tare. Astfel că, Prefectura Argeş le va pune la dispoziţie un spaţiu, la un kilometru depărtare de Mănăstire, astfel încât, cei care vin cu alte scopuri să nu îi deranjeze pe credincioşi.
În aceste acţiuni au fost angrenate Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Jandarmeria, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcţia Sanitar Veterinară, precum şi Direcţia pentru Sănătate Publică.
“Trebuie să luăm măsuri, astfel încât să nu mai existe acele bâlciuri lângă Mănăstire. Trebuie să asigurăm desfăşurarea slujbei în condiţii decente pentru credincioşi. Argeşul a fost, de multe ori, cap de afiş şi nu vreau să se repete” a precizat Cristian Soare.
Cristian Toma

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar