Acasă / SPORT / FC Argeş – Energeticianul, remiză albă pe o ploaie torențială

FC Argeş – Energeticianul, remiză albă pe o ploaie torențială

pp - FC Arges - EnergeticianulFC Argeş a terminat la egalitate, scor 0-0, partida contra echipei ACS Energeticianul. Meciul a fost unul extrem de aprig și asta nu doar din cauza vremii, care nu a fost una foarte favorabilă. Argeșenii a dominat și a avut şi 2-3 ocazii de a marca, dar cu toate acestea nu au putut concretiza nimic. Antrenorul alb-violețiilor a urmărit întrega partidă din tribun. A fost doar primul meci la care Emil Săndoi nu a putut sta pe banca argeşenilor. Al doilea va fi cel din runda următoare cu ASU Politehnica Timişoara. Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe acesta două etape. Repriza a doua a fost una extrem de dificilă pentru cele două echipe și asta din cauza unei ploi torențiale care le-a dat peste cap tot ritmul. Alin Buleică, a ratat cea mai mare ocazie în minutul 70, după ce a trimis cu capul, însă balonul a fost imediat reținut de Moldovan. De apreciat este că în ciuda ploii, suporterii alb-violeților au încurajat echipa pe tot parcursul meciului și au demostrat încă o dată, că își susțin favoriții în orice situație. În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupa poziția a 8-a, cu 9 puncte acumulate după 5 etape.

FC Argeş: Ureche – Turda, Gugu, Hreniuc – I. Şerban, R. Costin (cpt.), Andr. Panait, Şerbănică – Buleică (D. Oancea 77′), Buhăescu, Tăbăcariu (Nilă 61′)
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Tofan, Vişa, Ct. Barbu, Alin Popa
Antrenor: Emil Săndoi

Energeticianul: H. Moldovan – Tomozei (Stoenac 69′), D. Lung (cpt.), M. Ioniţă, Andr. Dragu – R. Enache (Cioiu 69′), C. Cristea – Al. Neacşa, C. Neagu, Nicoară – Vl. Rusu (C. Ionică 82′)
Rezerve neutilizate: Bg. Miron – Ninu, Rob. Petre, Vl. Tudorache
Antrenor: Cristian Dulca

M.N / GABRIELA NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Al (23)

Performanță de excepție pentru elevii Colegiului Național „Al.Odobescu”

Echipa de fotbal a colegiului „Al.Odobescu”s-a clasat pe locul III la nivel național în cadrul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar