Acasă / EVENIMENT / Femeia înecată la Goleşti a fost identificată

Femeia înecată la Goleşti a fost identificată

Aşa cum v-am informat, cu trei zile în urmă ISU Argeş şi poliţia au fost anunţate că în apele lacului de acumulare de la Goleşti pluteşte trupul fără viaţă al unui om. Este vorba despre Florica D., de 71 de ani, din Ştefăneşti, care la începutul lunii februarie a plecat de acasă şi nu a mai apărut. La acea dată, dispariţia femeii a fost sesizată de vecini, dar fiul, care potrivit poliţiei, suferă de afecţiuni locomotorii şi psihice, nu a fost de acord cu mediatizarea cazului.
Vă reamintim că autorităţile au fost sesizate un bărbat aflat la pescuit şi către localitatea precizată au pornit un echipaje al pompierilor militari şi o ambulanţă SMURD. Subofiţerii ISU au lansat la apă barca pneumatică şi au adus la mal cadavrul unei femei, nu al unui bărbat aşa cum se anunţase iniţial.
Trupul neînsufleţit a fost predat unui echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș și a fost transportată la morgă pentru efectuarea autopsiei. În cauză a fost deschis dosar penal şi se fac verificări pentru a se stabili dacă a fost vorba despre un accident sau de sinucidere.
Femeie-găsit-fără-suflare-în-Barajul-Golești

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Vindeau produse falsificate

Vindeau produse falsificate

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii economice Argeş au finalizat cercetările în două dosare penale ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar